Reen Rahim Kini Isteri Ahli Perniagaan, Terima Sedulang Barangan Kemas

Sponsored

Setelah merahsiakan bakal suami yang akan hidup bersama beberapa bulan, akhirnya malam tadi Reen Rahim telah selamat bernikah dengan calon pasangan pilihan hatinya.

Terima sedulang barangan kemas dan RM1,988 sebagai barang kemas, pelakon jelita Reen Rahim selamat menjadi isteri kepada seorang ahli perniagaan, Ahmad Nur Hazim Zainal Abidin.

Sponsored

Pelakon berusia 34 tahun yang juga anak bongsu kepada Abdul Rahim Abdul Kadir bersama pasangannya ini dinikahkan sendiri oleh bapa pengantin perempuan di hadapan Pendaftar Nikah Putrajaya, Hafizan Ibrahim.

Berikut antara muat naik beberapa foto Reen Rahim kini isteri ahli perniagaan dalam persiapan dan majlis akad nikah yang berlangsung pada Sabtu malam itu:

Sponsored

Majlis pernikahan serba ringkas namun meriah ini diadakan malam tadi di Bora Ombak Marina, Putrajaya. Meraikan pasangan pengantin baharu ini, majlis resepsi akan dilangsungkan pada Ahad, di Ruscus Hall Forest Valley, Cheras.

Meninjau di ruangan komen perkongsian Reen Rahim kini isteri ahli perniagaan, rata-rata warganet dan rakan-rakan meninggalkan kata tahniah atas perkahwinan selebriti ini.

Sponsored

Malah ada juga yang mendakwa suami Reen Rahim ini adalah pelakon stunt man. Berikut antara yang ditinggalkan di ruangan tersebut;

“Tahniah. Cantiknyaa..Masih ujud di zaman sekarang. Wanita tak memilih rupa. Pasti lelaki ni seorang yang baik hingga mampu memiliki hati wanita secantik Reen. Tahniah”

“Eh! Ni stunt man tu. Wow!! Hebat ahh Reen. Btw, congrate both of you. Moga kekal bahagia ke jannah!”

“Alhamdulillah tahniah selamat pengantin baru moga bahagia sampai syurga”

“Macamnilah yang kita mau..Senyap2 dah nikah tak de apa gossip..Semoga till jannah ye”