Netizen syak Erra Fazira disebalik maskot Si Tangkis, “Tengok IG dia banyak post…”

Sponsored

Seperti musim lalu, rancangan The Masked Singer Malaysia membuatkan ramai penonton teruja meneka siapakah disebalik topeng atau maskot yang terlibat dalam rancangan tersebut yang mana difahamkan peserta terlibat pada kali ini terdiri daripada pempengaruh, selebriti seperti penyanyi, pelawak, pelakon selain atlet sukan dan personaliti TV juga dikhabarkan turut terlibat.

Nampaknya pembukaan The Masked Singer Malaysia musim ketiga baru-baru ini pula membuatkan ramai teruja dengan persembahan yang ada antaranya menghiburkan, membuatkan penonton terpukau malah ada juga yang semakin membuatkan ramai tidak sabar melihat siapakah mereka disebalik 15 maskot yang terlibat.

Sponsored

15 maskot terlibat perlu diteka

Maskot minggu pertama telahpun berjaya diteka yang mana disebalik topeng Cik Mawas yang mana dia adalah sebenarnya Misha Omar. Walau bagaimanapun, ia merupakan gimik pada minggu pertama kerana Misha Omar adalah juri kesembilan bagi rancangan The Masked Singer Malaysia musim ketiga.

Sponsored

Walau bagaimanapun, selain Cik Mawas terdapat juga satu maskot ini membuatkan ramai meneka nama Erra Fazira disebalik Si Tangkis. Menerusi satu perkongsian video, nampaknya pelakon dan penyanyi jelita itu diteka sebagai pemilik maskot Si Tangkis.

Erra Fazira diteka sebagai Si Tangkis

Sponsored

Dalam pada itu, ada juga yang sempat menjengah ke ruangan Instagram milik Erra Fazira apabila dia dilihat terlibat dalam beberapa permainan badminton menguatkan lagi dakwaan tersebut.

‘Erra kot sebab dia kan…’

Erra

‘Erra, tengok Instagram dia…’

Erra

‘Erra Fazira Lock’

‘Erra Fazira’