“Rilek je…”- Majlis belah suami, penampilan simple tapi tetap cantik bikin Reen Rahim dipuji ramai

Sponsored

Siapa sahaja yang tidak kenal dengan pelakon bersahaja ini, Reen Rahim yang begitu diminati ramai dengan perangai selambanya. Apatah lagi apabila membawa watak lucu, Reen Rahim berhasil menambat hati penonton di kaca televisyen.

Pada Disember tahun lalu pula, Reen Rahim telah selamat disatukan dengan jejaka pilihan hatinya. Jarang terpalit kontroversi melibatkan kisah cinta, di majlis penikahan Reen Rahim dengan seorang ahli perniagaan pada 24 Disember 2022, ramai dapat melihat wajah suaminya. Walau bagaimanapun, terbaharu, Reen Rahim berkongsikan pula suasana majlis di pihak lelaki.

Sponsored

“Alhamdulillah selesai majlis sambut menantu/cucu belah suami. Sederhana itu indah. Alhamdulillah rezeki Allah bagi family baru yang best. Mak pak mertua kita yang rare limited edition.” Ujar Reen Rahim yang turut mengucapkan terima kasih kepada pihak yang terlibat.

Walau bagaimanapun, menerusi media sosial juga tular video Reen Rahim bersama suami ketika disambut di majlis tersebut. Penampilan sopan dan simple namun tetap menaikkan seri pengantin ini membuatkan Reen Rahim dipuji ramai.

Sponsored
@iqna1511

Hazzreen kahwin!! @Reenrahim @hazimzainal0 #selamatpengantinbaru

♬ Santai – Faizal Tahir

Nampaknya ramai peminat tertarik dengan pemilihan warna serta busana yang dipakai oleh Reen Rahim di majlis belah suami sehinggakan ruangan komen dihujani ratusan reaksi pujian tentang kecantikannya itu.

‘Cantik Reen, pandai dia pilih baju…’

Sponsored

‘Bila tengok Reen Rahim ni…’

Reen Rahim

‘Saya tengok ramai2 artis yang kahwin, Reen Rahim lah…’

Reen Rahim

‘Lawanya Reen’