Shuhada Bergambar Dengan Jejaka Bermata Sepet Diusik Netizen, Penampilan Jelita Turut Dipuji!

Sponsored

Sedang menghadapi ujian dalam berumahtangga, namun wanita ini tidak berpatah semangat dan terus bangkit meneruskan perjalanan hidupnya. Itulah dia Nurul Shuhada Mat Shukri yang namanya menjadi sebutan ramai sejak akhir-akhir ini.

Terbaharu, Shuhada telah pun dilantik oleh usahawan popular Datuk Aliff Syukri sebagai duta bagi jenama tudung dibawah syarikatnya. Rezeki semakin murah nampaknya buat Shuhada dan anak-anaknya.

Sponsored

Berkongsikan beberapa foto di Instagram ketika sesi penggambaran foto koleksi hijab tersebut, Shuhada telah mencuri perhatian ramai dengan penampilan cukup berbeza dari sebelumnya.

Malah satu muat naik dengan paparan Shuhada bergambar dengan jejaka bermata sepet ini telah mencuri perhatian warganet. Berikut adalah muat naik tersebut:

Sponsored

Di ruangan kapsyen pula, Shuhada bergurau bertanyakan kepada anak-anaknya adakah jejaka tersebut sesuai? Untuk apa tidak dijelaskan lagi. Sempat juga dia meletakkan hastag #shugurauje.

Meninjau di ruangan komen pula, netizen Usik Shuhada bergambar dengan jejaka bermata sepet ini. Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen perkongsian tersebut:

Sponsored

“Jangan pilih rupa Shu zaman now banyak penyodok..Semoga dilimpah rezeki”

“Pakai macam ni cantik Shu..Sesuai dengan imej awak..Style baju masuk dalam seluar tu boleh tukar ke yang ni..Style ibu kental, berani dan tak mudah mengalah”

“Shu! Maintainkan style macam ni! Serious nampak berbeza dan letops sangat”

Kan dah cakap Syu memang cantikkk..Sebab duduk dengan si H tu Syu tak mekap, tak berhias. Memang la tak nampak serinya. Tengok now dia cantik sangat2″