‘Single’ Baru Cik B Judul Doakan, Peminat Akui Sebak Dengarkannya

Sponsored

Bukan pertama kali Cik B anak kepada usahawan kosmetik, Dato’ Seri Vida tampil dengan lagu darinya. Sebelum ini judul lagu Tolonglah jadi single taruhan remaja ini. Kali ini single baru Cik B judul Doakan pula diterbitkan oleh anak muda ini.

Difahamkan lagu Doakan ini adalah hasil ciptaan sepenuhnya remaja berusia 18 tahun ini dari lirik dan juga muziknya. Berikut adalah perkongsian teasar lagu single baru Cik B judul doakan ini:

Sponsored
@rusamusic

Cik B – Doakan @cikb_havoc66 #rusamusic #rusamvm #doakan

♬ Doakan – Cik B

Mendengarkan teaser lagu ini sahaja telah meraih perhatian ramai. Malah meninjau di ruangan komen ramai juga yang akui lagu dan gaya nyanyiannya ada sedikit seperti Yonnyboii.

Ini pula muzik video penuh Doakan nyanyian Cik B atau nama penuhnya Nur Edlynn Zamileen Muhammad Amin yang baru sahaja menemui peminat beberapa hari lalu.

Sponsored

Meninjau di ruangan komen, ramai peminat Cik B akui tersentuh hati dan emosi menyaksikan muzik video darinya ini. Malah ada juga yang menangis hiba dengan lakonan dan lirik yang sangat sedih ini.

Berikut antara reaksi ramai selepas mendengarkan lagu Doakan dari Cik B ini:

Sponsored

“MV ni macam kisah sebenar je siapa yang paham akan paham lah kan. Tq Cik B buat saya ulang dah dekat 10 kali dah ni”

“Bila dengar lagu ni terasa dekat dengan diri kita. Bila dengar lagu ni ada jiwa tersendiri. Tahniah berjaya buat orang terkesan dengan lagu ni”

“Aku tak pernah nangis dengar lagu rap. But this is different. I drop my tears. Congrats Cik B and Rusa Music Team. This song deserve something”

“..Syabas Cik B..Naluri seorang ibu saja yang dapat memahami..I cried when listening to it..Kasih sayang seorang anak terhadap ibunya…”

SumberRusa