“Tak penat ke jadi cantik”- Iman Troye kongsi foto, peminat samakan muka macam DSV masa muda

Sponsored

Penyanyi, Iman Troye menarik tumpuan ramai dengan perkongsian terbaharunya di media sosial apabila selebriti berusia 20 tahun ini memuat naik beberapa keping foto. Selain bergelar penyanyi, Iman Troye merupakan seorang pempengaruh yang diikuti 1.9 juta pengikut.

Selain berkongsikan perkembangan kerjayanya di Instagram peribadinya itu, Iman Troye juga sering memuat naik foto OOTD yang menjadi perhatian buat peminat dan pengikut lalu menerima ribuan tanda suka ramai. Kali ini pula, Iman Troye dilihat memuat naik foto beserta mengucapkan selamat tahun baharu 2023 buat semua.

Sponsored

Foto Iman Troye jadi bualan peminat

“Happy new year sayang! Dah lama Iman tak pakai bawal, cantik tak?, tulisnya disamping pesannya agar orang ramai bercuti elok-elok di Instagram beberapa hari lalu. Walau bagaimanapun, dalam komen-komen ditinggalkan peminat, kebanyakannya juga menyamakan penyanyi ini dengan pengasas kosmetik popular, Datuk Seri Vida atau turut dikenali dengan panggilan DSV.

Sponsored

Dalam foto-foto tersebut Iman Troye mengenakan penampilan cukup style namun dalam pada itu rata-ratanya melihat dia mempunyai iras dengan DSV sehingga ditinggalkan pelbagai reaksi diruangan komen perkongsian Iman Troye ini.

Perkongsian Iman Troye itu, ramai yang turut memberikan pujian dengan kecantikannya dan memuji imejnya yang mengayakan apa-apa sahaja pasti cantik.

Sponsored

‘Sekali tengok macam dato muda versi muda’

Iman Troye

‘Ada iras iras Dato Seri Vida’

Iman Troye

‘Tak penat ke jadi cantik dan cute iman’