“Tersalah tengok”- Netizen sangka Dini Azan Schatzmann kongsi foto Janna Nick

Sponsored

Sejak kebelakangan ini, nama dua pelakon Dini Azan Schatzmann dan Janna Nick begitu mendapat perhatian peminat mereka. Malah diruangan Instagram (IG) milik Dini Azan Schatzmann mahupun Janna Nick menjadi sorotan ramai dan nampaknya salah satu perkongsian Dini Azan Schatzmann membuatkan nama Janna Nick menjadi sebutan.

Umum diketahui, perkongsian Janna Nick sebelum ini membuatkan dia dan Dini Azan Schatzmann didakwa putus cinta. Meskipun begitu, sehingga sekarang hubungan mereka masih menjadi tanda tanya buat peminat.

Sponsored

Perkongsian Dini Azan Schatzmann disalah sangka

Dini Azan Schatzmann bagaimanapun menarik tumpuan peminat dan pengikut diruangan Instagram (IG) peribadinya selepas dia memuat naik dua keping foto dengan kapsyen mengenai senyuman. Tetapi nampaknya foto tersebut juga membuatkan peminat dia dan Janna Nick terpanggil untuk meninggalkan komen.

Sponsored

Ini kerana dalam foto kedua dimuat naik Dini Azan Schatzmann disalah sangka Janna Nick namun sebenarnya wanita disebelahnya merupakan pelakon, Scha Alyahya. Foto tersebut dalam pada masa sama membuatkan peminat dia dan Janna Nick bertanyakan tentang mereka.

Tidak hanya itu, hantaran Dini Azan Schatzmann yang turut menerima ribuan tanda suka membolehkan juga peminat meluahkan rasa sedih apabila dia dan Janna Nick yang sebelum ini menjadi antara pasangan kekasih selebriti disukai ramai didakwa sudah putus cinta.

Sponsored

‘Adui Ingatkan Janna tadi’

Dini

‘So sad…’

‘Senyum seperti selalu’

‘Disebalik senyuman tu terselit…’