Video Majlis Berinai Safawi Rashid Dan Syifa Melvin Tular, Rakan Selebriti Ucap Tahniah!

Sponsored

Sebelum ini ura-ura majlis pernikahan pemain bola sepak, Safawi Rashid dan Syifa Melvin telah menjadi bualan hangat netizen. Tersebarnya kad jemputan majlis pernikahan kedua-dua individu ini menguatkan lagi gosip yang sedang berlegar.

Malah terbaharu, satu video dengan paparan Syifa Melvin dan Safawi Rashid berada di sebuah majlis malam berinai telah menjadi perhatian ramai. Dalam muat naik itu dipaparkan pasangan ini sedang memakai inai di jari masing-masing.

Sponsored

Perkongsian rakaman yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun Mia Adrian ini telah meraih jutaan tontonan dan puluhan ribu likes.

Berikut adalah perkongsian video majlis berinai Safawi dan Syifa tersebut:

Sponsored

Biarpun begitu, di ruangan media sosial pasangan ini masih belum ada sebarang perkongsian mengenai khabar gembira tersebut. Hanya di Instagram Stories, Syifa Melvin hanya berkongsikan semula foto dan ucapan tahniah dari rakan terdekat.

Berikut antara muat naik yang ada dari halaman milik adik pelakon ini:

Sponsored

Biarpun begitu, sebelum ini satu video yang memaparkan Safawi menjelaskan mengenai dakwaan bakal bernikah 28 November telah mencuri perhatian ramai.

Dalam rakaman tersebut, Safawi menjawab gosip yang tular tersebut dengan caranya tersendiri. “Pasal kahwin, bila nak kahwin dengan siapa. Ada rezeki ada jodoh, saya akan kahwin”.

@xtra_my

Dengar kata bakal bernikah 28 November ni 🤔🫣 Apapun, kalau dah namanya jodoh tak ke mana kann ❤️❤️ #fyp #xtramy #safawirasid #kahwin #syifamelvin #viral #beritaditiktok #sembangentertainment

♬ original sound – XTRA – XTRA

Apa-apa pun jika benar majlis berinai Safawi dan Syifa Melvin ini tahniah kami ucapkan!