‘What do i do for a living’ versi Aeril Zafrel raih jutaan tontonan, “Dia ni president Tiktok weh”

Sponsored

Tentu ramai yang pernah menonton video seorang content creator yang berkongsikan video menarik dengan judul ‘What do i do for a living’. Pemilik akaun dengan nama Koocester menerusi aplikasi TikTok ini bagaimanapun menarik tumpuan ramai dengan videonya menemubual selebriti daripada Malaysia.

Nampaknya pada kali ini, dia bertemu dengan pelakon dan usahawan terkenal Aeril Zafrel dan berkongsikan video yang dirakam itu di akaunnya. Tentu sahaja rakaman tersebut dengan pantas menangkap perhatian warganet dan peminat Aeril Zafrel sendiri.

Sponsored

Aeril Zafrel jadi tumpuan ramai

Mana tidaknya, selain popular sebagai pelakon dan usahawan dalam dunia perniagaan kosmetik, dia juga sering mencuri tumpuan di aplikasi TikTok sehingga digelar sebagai President di platform tersebut. Dalam perkongsian ini, Aeril Zafrel yang menaiki kereta mewahnya menarik perhatian content creator berkenaan.

Sponsored

Selain kereta, dia juga ditanyakan tentang ‘What do i do for a living’ yang mana umum sedia tahu tentang kerjayanya. Dalam pada itu, Aeril Zafrel juga memberikan kata-kata yang mencuri tumpuan ramai sehinggakan video yang memaparkan dirinya ini meraih jutaan tontonan selepas dikongsikan.

@koocester

📝Sunscreen! He looks so majestic! Had an awesome conversation with him afterwards!

♬ original sound – Koocester – Koocester

Menerusi ruangan komen di video tersebut, nampaknya ramai menghujani pelbagai reaksi selepas melihat Aeril Zafrel pula ditemu bual oleh content creator terbabit.

Sponsored

“Dia punya TikTok sikit tu sampai jadi CEO of TikTok tau”

“Aeril: Budak ni tak kenal aku gaknya”

“First time nampak Aeril serius”

Aeril Zafrel

“Sales sunscreen…”

Aeril Zafrel
Sumberkoocester