“Wowww”- Tokti terkedu lihat Aina Abdul nyanyi depan mata, netizen pula minta jangan bandingkan

Sponsored

Nama Aina Abdul sejak akhir-akhir ini begitu mendapat perhatian apabila kemunculannya di satu konsert membuatkan ramai kagum melihat penampilan penyanyi ini yang sangat jelita. Dia mengayakan dua busana yang begitu menampilkan kelainan buat peminat terhadap dirinya sehingga tular menjadi tumpuan ramai di media sosial.

Difahamkan Aina Abdul muncul di Johor Bahru dan dalam segmen trio bersama penyanyi, Khai Bahar dan Datuk Seri Siti Nurhaliza atau turut mesra dipanggil Tokti. Momen tersebut turut tular di media sosial apabila peminat muzik tempatan tidak menyangka dapat melihat ketiga-tiga penyanyi bersuara padu itu berada di pentas yang sama.

Sponsored

Aina Abdul kongsi foto dengan Tokti

Walau bagaimanapun, umum diketahui Datuk Seri Siti Nurhaliza merupakan seorang penyanyi yang tidak perlu diperkenalkan lagi bakatnya apabila dia menjadi penyanyi nombor satu negara dan telah membuatkan ramai peminat sering terhibur dengan nyanyiannya yang sentiasa terbaik bagi ramai.

Sponsored

Manakala Aina Abdul pula penyanyi yang diketahui mempunyai bakat yang juga luar biasa. Melihatkan pula, Aina Abdul menyanyi dihadapan Tokti tentu mengundang teruja ramai kerana dua-dua penyanyi ini bukan calang-calang nama dalam dunia nyanyian tanah air.

Walau bagaimanapun, disebabkan rakaman tersebut ada juga yang membandingkan bakat mereka sehingga kebanyakannya juga mengharapkan agar Aina Abdul tidak dibandingkan dengan penyanyi tersohor itu kerana masing-masing mempunyai kelebihan tersebut.

Sponsored

‘Suara dua dua berbeza…’

Aina Abdul

‘Tak perlu compare pun suara…’

‘Memang suka…’