“10x tengok, tak berhenti gelak”- Aiman terkejut gara2 diusik Zahirah Macwilson

Sponsored

Sebut sahaja nama pasangan sama cantik, sama padan ini Aiman Hakim Ridza dan Zahirah Macwilson tentu ramai yang begitu suka dengan keserasian mereka ketika berlakon bersama. Apatah lagi selepas dapat melihat pasangan ini disatukan di dunia realiti pula mencetuskan ramai sentiasa menantikan perkembangan mereka.

Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza bagaimanapun kini semakin bahagia selepas dikurniakan seorang cahaya mata lelaki yang kini semakin membesar dengan sangat comel.

Sponsored

Bahagia bersama seorang cahaya mata lelaki

Pun begitu, satu klip video yang memaparkan pasangan suami isteri selebriti terkenal ini membuatkan mereka ternyata mengundang ramai yang tidak dapat menahan ketawa mereka apabila baru kali ini dapat melihat Zahirah Macwilson rupanya suka mengusik suaminya itu.

Sponsored

Kelihatan menerusi rakaman, Aiman Hakim Ridza dilihat fokus membaca skrip dan disebelahnya pula ada isterinya namun tiba-tiba sahaja dia terkejut yang rupanya diusik oleh Zahirah.

Hantaran klip video pendek yang dikongsikan umum itu mencetuskan ramai tidak dapat menahan ketawa yang mana dalam pada itu, warganet juga sanggup mengulang tayang melihat gelagat sweet pasangan bahagia itu sehingga selain ditinggalkan pelbagai komen, video tersebut juga telah ditonton 1 juta kali.

Sponsored

‘Suka tengok, cantik bini pakai tudung. Semoga bahagia hingga ke jannah’

‘Seronok tengok isteri menyakat suami”

Zahirah Macwilson

‘Kuat nyakat si Zahirah ni rupanya’

Zahirah Macwilson