“Akak suka cara kamu…”- Tentang ‘simple’ & berat badan, Almy Nadia akhirnya respon dipuji netizen

Sponsored

Sebut sahaja nama pasangan pelakon, Datuk Fizz Fairuz dan Datin Almy Nadia tentu ramai yang mengenali mereka. Sikap humble pasangan ini sering dipuji peminat dan netizen dan sering menjadi sorotan ramai.

Oleh disebabkan sering menjadi perhatian, Almy Nadia juga tidak terlepas daripada menerima kritikan oleh segelintir pihak apabila penampilan simple dan berat badannya antara yang beberapa kali menjadi perbualan dan menjadi persoalan.

Sponsored

Namun begitu, terbaharu Almy Nadia akhirnya menjawab beberapa persoalan mengenai dirinya yang telah tular di media sosial dan ternyata reaksi dirinya ini membuatkan ramai begitu tertarik

“Rupanya cara Fizz Fairuz penyebabnya,” tulis diakaun Keluarga.my yang mana menjengah ke ruangan komen ramai menyokong dengan reaksi Almy Nadia tentang persoalan mengenai dirinya itu.

Sponsored

“Betul tu, saya sokong. Kita kena jadi diri sendiri. Semoga terus menjadi mama yang terbaik buat anak-anak dan menjadi isteri teristimewa buat suami”

Dalam pada itu juga, ramai yang begitu suka dengan reaksi pelakon ini yang menjadi diri sendiri dan tidak mendengar cakap orang.

Sponsored

“Betul setuju kita je tahu tentang diri kita, nak tutup mulut orang memang susah”

“Kurang-kurang dia pernah kurus cantik dulu”

“Yang duk mengata dia tu mesti lahir tahun 2000 keatas kan. Dia tak tahu Amy ni lawa teruk weh”

Almy Nadia

“Zaman bujang dia dah kurus cantik gila, bila dah berkahwin memang la badan akan mengembang. Termasuk aku…”

Almy Nadia