“Aku sebak tengok dia”- Video Puteri Sarah tular, dihujani komen positif ramai doakan ‘kuat’

Sponsored

Kisah mengenai pelakon, Puteri Sarah Liyana yang terjadi kini bukanlah satu rahsia lagi namun peminat, rakan selebriti serta netizen tidak henti-henti meninggalkan komen memberikan semangat buatnya.

Walau bagaimanapun, dalam pada rumah tangganya mengalami kemelut yang mengejutkan ramai, dia tetap meneruskan perkerjaannya sebagai pelakon. Sikap tidak mudah mengalah dirinya ini mengundang rasa kagum ramai.

Sponsored
Puteri Sarah dan dua anaknya, Syaikul dan Summayah.

Sejak kebelakangan ini juga, video Puteri Sarah Liyana yang sedang menjalankan pengambaran sebuah drama terbaharu berjudul Andai Itu Takdirnya turut mencuri tumpuan umum di media sosial.

Satu muat naik terbaharu ini pula mengundang ramai mengambil kesempatan itu untuk mendoakan agar ibu kepada dua cahaya mata ini terus kuat.

Sponsored

Video Puteri Sarah jadi tumpuan

“Strong woman,” tulis ringkas diruangan kapsyen dan hantaran tersebut juga dalam pada masa sama mengundang rasa sebak peminat melihatnya namun turut menghujani ruangan komen dengan mendoakan yang terbaik buatnya.

Sponsored

‘Kita sentiasa nampak dia tersenyum, gelak-gelak tapi kita tak tahu betapa remoknya hati dia. Allah kau kuatkanlah Puteri Sarah’

‘Semoga kuat Sarah dan semoga hari akan datang Sarah dapat bahagia Sarah bersama anak-anak ye’

‘Semoga Puteri Sarah kuat mengharungi kehidupan sekarang ini. Saya pernah rasa semua tu, memang perit hati isteri bila suami yang curang’

Sarah

‘Entahlah, aku sebak tengok dia. Semoga Sarah jumpa kebahagiaan sebenar Sarah one day’

Sarah