Amelia Henderson Cerita Mengenai ‘Studio Sembang’, Idam Nak Jemput Neelofa, DSV Sebagai Tetamu

Sponsored

Pelakon, model dan pengacara dikenali dengan nama Amelia Henderson ini sememangnya tidak perlu diperkenalkan lagi. Boleh dikatakan Amelia Henderson sememangnya memiliki bakat dan pakej lengkap sebagai seorang selebriti.

Sudahlah cantik, bijak berkata-kata pula! Ini menjadikan Amelia Henderson berada di kelasnya tersendiri dan memiliki barisan peminatnya. Terbaharu, satu rakaman yang memaparkan Amelia Henderson cerita mengenai Studio Sembang telah mencuri perhatian ramai.

Sponsored

Dalam perkongsian tersebut, Amelia memberitahu mengenai projek tersebut bersama pasukannya. Ceritanya dia sebagai seorang selebriti ada kelebihan untuk mempopularkan Studio Sembang di sosial media peribadinya.

Namun dia memilih untuk berusaha sebaik mungkin dan turut mendedahkan idea asal bagi siri podcast berkenaan. Berikut adalah rakaman yang memaparkan Amelia Henderson cerita mengenai Studio Sembang ini:

Sponsored
@f8buzz

@ameliath & #alex nak jemput @neelofa, @datoserividaofficial & @willsmith ke StudioSembang?! Siapa boleh tolong? Vid penuh di YT @f8buzz

♬ original sound – F8Buzz – F8Buzz

Perkongsian oleh selebriti ini di akaun TikTok f8buzz telah membuatkan ramai teruja. Apatah lagi bila ditanya siapakah tetamu jemputan yang Amelia teringin untuk jemput bagi siri podcast berkenaan.

Kata Amelia dia teringin nak jemput Neelofa dan Dato Sri Vida di studio rakaman tersebut untuk berbual-bual. Malah di ruangan komen, ramai netizen yang bersetuju dan teruja jika Amelia menjemput dua figura ini.

Sponsored

Untuk info, Studio Sembang adalah sebuah rancangan podcast berkonsepkan temubual santai yang disiarkan di Youtube atas usaha Amelia Henderson bersama pasukannya. Tujuan asal rancangan ini adalah untuk menyebarkan kebaikan dan positiviti.