Anak Dayah Bakar Sedih Tengok Rindu Kasih, “Macam Faham Betul”

Sponsored

Judul drama Rindu Kasih betu-betul menjadi satu fenomena luarbiasa. Sebuah karya yang meletakkan beberapa pelakon yang cukup berbakat sepeti Ummi Nazeera, Fazlina Ahmad Daud, Izzue Islam, Amyza Aznan dan ramai lagi.

Boleh dikatakan setiap karakter berjaya ‘dihidupkan’ oleh para pelakon. Dari di set penggambaran dan disiarkan di televisyen memang nampak mereka cukup komitmen menjaya lakonan dalam drama ini.

Sponsored

Drama yang juga boleh terkesan emosi penonton menyaksikan penderitaan Salina untuk mendapat kasih sayang suami dan ibunya yang berada di penjara. Bukan penonton dewasa sahaja yang sedih menyaksikan drama ini, malah yang cilik juga pandai turut mengalirkan air mata ketika menonton rancangan ini.

Baru-baru ini rakaman anak pengacara, Dayah Bakar yang masih kecil nampak sedih sangat masa layan drama tersebut telah mencuri perhatian ramai. Berikut adalah rakaman Anak Dayah Bakar sedih tengok Rindu Kasih ini:

Sponsored
@dayahbakar

Kenapa drama ni sedih sangat . Patutlah nenek asyik cry #fyp #fypシ #fypdongggggggg

♬ original sound – DayahBakar – DayahBakar

Alahai kecil lagi anak Dayah Bakar ini dah faham apa cerita yang dipaparkan dalam dframa tersebut. Jika diamati memang mampu mengusik emosi penonton.

Apa-apa pun rakaman anak Dayah Bakar sedih tengok Rindu Kasih ini telah meraih lebih 300 ribu tontonan dan 35 ribu likes. Di ruangan komen, rata-rata warganet geram menyaksikan gelagat si cilik ini yang sangat bijak.

Sponsored

“Amboi menghayati betol dia tengok cita”

“Sampai ternganga mulut tu aah Fahri”

“Hehe sikit lagi kena siapkan baldi..Nak tadah air mata..Jiwa penyayang ni”

“Haah paham sangat lah tu orang borak tu bukan main siap lap mata tu”