Anak Kedua Tilla Melvin Sama Betul Dan Seiras Bapanya, “Sam Versi Perempuan”

Sponsored

Isteri kepada Shaheizy Sam, Syatilla Melvin atau lebih mesra dengan panggilan Tilla ini cukup sinonim dengan gelagat selambanya ketika melakukan live bersama adik-beradiknya yang lain.

Umum sedia tahu, Syatilla Melvin dan adik-beradiknya memiliki perniagaan kosmetik bersama dengan nama Kekasih. Seringkali menghasilkan video bersama adik-beradiknya, kemunculan mereka dengan gelagat masing-masing membuatkan peminat terhibur.

Sponsored

Terbaharu gelagat pelakon ini yang memperkenalkan anak kedua Tilla Melvin dan Shaheizy Sam telah membuatkan ramai tertawa. Manakan tidak, anak kedua Tilla Melvin sama betul dengan suaminya, Shaheizy Sam.

Bukan sekadar berwajah seiras malah perangai pun hampir sama! Berikut adalah perkongsian rakaman Syatilla Melvin perkenalkan anak keduanya itu yang dimuat naik semula oleh seorang pengguna Tiktok:

Sponsored

Perkongsian rakaman tersebut dengan nama akaun bonnorhidayah ini telah meraih jutaan tontonan. Malah ramai akui terhibur dengan gelagat anak kedua Shaheizy Sam yang memiliki wajah seiras dengannya ini.

Berikut adalah reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen perkongsian ini:

Sponsored

“Serupa aku la weyy..3 ketoi tak dak sorang pun muka mak oii.. Dah la boleh dapat 3 tu ja..Mak stress gila weyyy”

“Noh sejibik. Tak kan nak suruh doktor sumbat balik”

“Sam versi perempuan”

“Tak yah buat test DNA. 10km jauh pon da tau tu anak Sam..Betul la. Sebijik muka pak dia”

SumberTikTok