“Bagi sekali”- Zizan Razak ‘sound’ Syed Aizril, reaksi Shukri Yahaya jawab hobi bikin netizen tak sangka

Sponsored

Kini sebuah drama terbaharu sedang mengundang ramai peminat drama tempatan begitu berang dengan satu watak dalam drama berjudul Andai Itu Takdirnya lakonan Shukri Yahaya sebagai Syed Aizril yang menyeksa isterinya, Aleya lakonan Hannah Delisha.

Walau bagaimanapun, ia membuktikan lakonan Shukri Yahaya sekali lagi berjaya meninggalkan kesan buat penonton di kaca televisyen. Namun begitu, nampaknya Zizan Razak juga terkesan dengan watak dilakon Shukri Yahaya sebagai Syed Aizril itu sehingga bertindak mencarinya.

Sponsored

Zizan Razak menerusi rakaman video yang mendapat perhatian ramai netizen ini dilihat sound Syed Aizril lalu berjumpa dengan Shukri Yahaya. Tidak berpuas hati dengan wataknya itu, Zizan Razak bertanyakan soalan kepadanya dan meluahkan rasa geramnya dengan watak tersebut.

Shukri Yahaya bagaimanapun sempat bergurau dengan Zizan Razak namun dia yang serius bertanyakan kenapa pukul-pukul perempuan, dia spontan menjawab hobi. Terkedu dengan jawapan Shukri Yahaya yang terus menghayati wataknya sebagai Syed Aizril membuatkan ramai hadir di video tersebut.

Sponsored
@publicsavior

Nah amik kau Syed Aizril sampai @zizanrazak869 pun tak puas hati dengan apa kau buat! Lepastu boleh pulak macam tu je kau jawab…😤 #andaiitutakdirnya #fyp #foryoupage #drama #malaysia #novel #truestory #sad #polisevo

♬ original sound – Public Savior – LK Coop

Gelagat Zizan Razak dan Shukri Yahaya itu dalam pada masa sama membuatkan netizen juga terhibur dengan gelagat mereka yang mana di ruangan komen pula, netizen hadir dengan pelbagai reaksi lucu di hantaran video tersebut.

‘Banyak la hobi hahaha berani eh’

Sponsored

‘Kat luaq masuk air, tapi dalam…

‘Sampai Abang Long Fadhil pun tak boleh fikir apa…’

‘Abang Long Fadhil dah turun…’