Banyak kali berpeluk, Adira datang sambut ‘birthday’ buat Akak madu sebak

Sponsored

Baru-baru ini, perkongsian penyanyi Adira Suhaimi membuatkan ramai terharu apabila dia dan madu dirinya, Datin Seri Sharifah Norshafila Hassim atau lebih dikenali sebagai Datin Red dilihat berpimpin tangan di sebuah acara.

Walau bagaimanapun terbaharu, Adira dan akak madu dilihat sekali lagi bermesra apabila penyanyi berkenaan menyambut ulang tahun kelahiran dengan memberikan kejutan kepada Datin Red.

Sponsored

“Happy birthday akak sayang Datin Red. Tak tahu nak cakap apa tapi Alhamdulillah. Datang awal sehari sebab besok takut tak sempat singgah,” tulis Adira pula diruangan kapsyen. Kehadiran Adira itu dilihat membuatkan madunya itu terharu sehinggakan beberapa kali berpelukan.

Dalam pada itu, menjengah ke ruangan komen orang ramai turut terharu dengan kemesraan mereka yang dalam pada masa sama menerima doa yang baik.

Sponsored

Komen netizen

Dalam pada itu, Datin Red juga berkongsikan video yang sama di Instagram peribadinya dan dia juga speechless apabila Adira tiba-tiba kata nak datang rumah dan dia juga berkata sebenarnya ketika itu dia burnout namun dihantarkan orang yang baik-baik.

Sponsored

“Speechless. Tiba-tiba kata nak datang rumah tiba-tiba kata otw sebenarnya hari ini aku burnout gile. Tiba-tiba Allah hantarkan aku orang yang baik-baik. Terima kasih sudah bersabar menjadi adikku. Maafkanlah kakak mu ini yang banyak kekurangan. Adira Suhaimi terima kasih tak tau nak balas macam mana kebaikan awak.”

SumberDatin Red