Bapa Raysha Rizrose Curi Perhatian Ramai, “Sekali Pandang Mcm Khairul Fahmi”

Sponsored

Malam tadi telah berlangsungnya majlis resepsi antara pelakon jelita Raysha Rizrose dan pasangan pilihan hatinya berlokasi di Hotel Grand Hyatt, Kuala Lumpur. Majlis tersebut dihadiri keluarga dan rakan rapat Raysha Rizrose dan suami, Nabil Jeffri.

Beberapa rakaman yang dimuat naik di sosial media turut menjadi perhatian ramai. Salah satunya adalah bapa Raysha Rizrose yang menanti di balik tabir untuk menemani pengantin perempuan memasuki dewan.

Sponsored

Dalam video tersebut kelihatan bapa kepada selebriti ini menemani Raysha Rizrose dengan penuh debaran. Berikut adalah perkongsian rakaman tersebut:

Melihatkan gayanya, sudah tentu Raysha dan bapanya agak rapat dan manja. Namun begitu rupa paras bapa Raysha Rizrose pula turut menjadi perhatian ramai.

Sponsored

Ini pula adalah rakaman ketika Raysha memasuki dewan diiringi oleh bapanya yang telah dimuat naik semula di Instagram Hot FM:

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet mengakui tertarik menyaksikan rupa paras bapa Raysha Rizrose. Malah ada yang berpendapat wajah bapa selebriti ini ada iras pemain bola sepak, Khairul Fahmi atau lebih dikenali dengan nama Apek.

Sponsored

Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen perkongsian video tersebut:

“Sekali pandang macam Khairul Fahmi aka Apek pemain bola sepak, ke aku je yang perasan hehe”

“Ayahnya macam pemain bola sepak Kelantan dulu. Yang penjaga gol tu”

“Handsome ayahnya..Patut anak2 semua cantik2 manis ja. Tahniah! Semoga bahagia hingga ke jannah”

“Muda nya ayah nampak macam abang”

“Suka tengok raut wajah dia comel esp part pipi dan mulut n gigi”

SumberTikTok