“Beranak tiap tahun pun boleh, anak rupa helok aihh”- Netizen

Sponsored

Selepas beberapa kali menjadi tanda-tanya nampaknya betul tekaan peminat terhadap Neelofa apabila dia akhirnya mengumumkan hamil anak kedua. Neelofa atau Noor Neelofa Mohd Noor pada Mac lalu mengiyakan dakwaan hamil.

Walau bagaimanapun, peminat juga teruja dan sejak akhir-akhir ini turut tular video Neelofa yang mana gelagatnya dikatakan comel apatah lagi dia dilihat kerap memegang perutnya. Dia dan suaminya, Haris Ismail atau turut dikenali sebagai PU Riz dilihat terlibat dalam satu acara, jadi pasangan ini tular lagi.

Sponsored
@seorangnur

Alolooooo. Comel bila Ummi Bilal pegang peyut tu 🥹 Semoga sihat sampai melahirkan nanti 🥰👶🏻 #neelofa #harisismail #neelofaharis #fyp #foryou #fypage #xyzbca

♬ Law `Ala Albi – Muhajir Lamkaruna

Tidak hanya video tersebut, malah perkongsian video oleh Naelofarofficial juga mengundang Neelofa menjadi perbualan ramai. Dia dilihat kerap memegang perut sehinggakan orang ramai tak keruan melihat kecomelan Neelofa.

Keadaan Neelofa yang dilihat sedang sarat hamil juga membuatkan ada yang meneka Neelofa pada kali ini bakal menimang cahaya mata perempuan pula. Pada Januari 2022, Neelofa selamat melahirkan anak pertamanya yang diberi nama Muhammad Bilal.

Sponsored

Jadi melihatkan pula dia bakal menimang cahaya mata kedua difahamkan pada tahun 2023 ini, ada juga berharap Neelofa beranak setiap tahun kerana kecomelan Bilal membuatkan peminat tidak sabar untuk melihat anak Neelofa lagi.

Comelnya perut babybum

Sponsored

Yang Bilal pun tak puas lagi tengok, ni adiknya pulak confirm helok

Anak Neelofa

Moga tiap tahun beranak sebab anak comel gila ya, geram

Anak neelofa

Beranak tiap tahun pun boleh, anak rupa helok aihh