“Dah mcm pondan2”- Lari laju pakai ‘heels’, gelagat Anzalna Nasir & adik-beradik buat hal cetus tawa ramai

Sponsored

Selain Anzalna Nasir, adik-beradiknya juga sering menjadi sorotan ramai. Daripada kakaknya, Diana Nasir sehinggalah adik-adiknya, Mia Nasir, Afifah Nasir dan adik bongsunya, Nazirah Nasir masing-masing mencuri tumpuan ramai dengan perwatakan mereka tersendiri.

Umum diketahui, adik-beradik selebriti ini merupakan antara yang popular dalam industri hiburan tanah air. Apa yang dilakukan tentu sahaja menarik perhatian ramai. Sekadar info hanya Afifah Nasir dan Mia Nasir sahaja yang mengikuti jejak langkah Anzalna Nasir sebagai pelakon.

Sponsored

Adik-beradik Anzalna Nasir

Meskipun begitu, selain kejelitaan adik-beradik Anzalna Nasir sering dipuji ramai ternyata perangai lucu mereka juga salah satu penyebab warganet meminati kelima-limanya. Apatah lagi, Anzalna Nasir cukup sporting memuat naik telatah lucu dia bersama mereka di Instagram (IG) peribadinya.

Sponsored

Malah dalam pada menyambut ulang tahun kelahiran anak kepada kakaknya Diana Nasir, sempat pula mereka bermain game lucu. Sehinggakan dua daripada mereka terjatuh ketika lari laju menggunakan heels.

Ramai terhibur lihat perangai lucu

Sponsored

Gelagat Anzalna Nasir bersama mereka bagaimanapun membuatkan rakan selebriti juga ketawa besar selain peminat juga bahagia melihatkan adik-beradik popular ini meluangkan masa bersama.

‘Confirm bergema level tuh dengan hilai uols. Saya lock itu’

Anzalna

‘Dah macam Teletubbies berlari dah haa, kelakar betul la’

Anzalna

‘Tengok Anna tergolek macam tu terus teringat scene kaki kena gilis dengan Anggun kat taman tu’