“Dah Tak Boleh Kecam Dah”, Aksi ‘Sweet’ Safawi Dan Syifa Buat Ramai Doakan

Sponsored

Baru sahaja beberapa hari selesai majlis pernikahan, Syifa Melvin dan Safawi Rashid terus mendapat perhatian ramai. Majlis akad nikah yang berlangsung di Hotel Hilton, Petaling Jaya itu hanya dihadiri keluarga dan teman rapat sahaja.

Biarpun ringkas namun majlis akad nikah itu tetap menjadi perhatian ramai. Manakan tidak, pengantinnya ada pemain bola sepak terkenal.

Sponsored

Terbaharu, muat naik yang dikongsikan menerusi satu akaun Tiktok ini telah mencuri perhatian warganet. Dalam rakaman itu dipaparkan pasangan pengantin baru, Syifa Melvin dan Safawi Rashid.

Berikut adalah perkongsian rakaman tersebut yang menjadi perhatian ramai:

Sponsored

Dalam rakaman aksi sweet Safawi dan Syifa ini kedengaran suara yang bertanya, “Ini isteri awak ke?”. Pertanyaan itu kemudian dijawab oleh Syifa, “Ini suami saya”…sambil menyandarkan kepalanya di dada Safawi.

Malah turut kedengaran Safawi berkata:

Sponsored

“Dah takleh kecam dah”.

Alahai sweet sungguh pasangan pengantin baru ini! Apa-apa pun perkongsian rakaman aksi ‘sweet’ Safawi dan Syifa ini telah membuatkan ramai meninggalkan komen mendoakan pasangan ini. Berikut antaranya:

“I can feel Syifa tu isteri yang baik. Sebabtu sebelum diaorang kawin dia dikecam teruk entah kenapa, tapi dia dah buktikannya sekarang. Mereka dah berkahwi. Moga hingga ke syurga”

“Tahniah Syifa, semoga bahagia hingga ke jannah..Amin”

“Kalau Syifa tak makeup nampak la Syifa macam sebaya Pawi. Kalau mekap memang nampak beza 3 tahun tu”