Di Balik Tabir Pembikinan Gelagat Lisa Surihani Dan Beto Kusyairy, Ramai Rindukan ‘Istanbul Aku Datang’

Sponsored

Gandingan Lisa Surihani dan Beto Kusyairy dalam Istanbul Aku Datang yang diterbitkan sekitar 2012 membuatkan peminat mereka ini akui ia antara filem menghiburkan. Setelah bertahun-tahun, tak sangka peminat filem ini masih ada dan ingat babak serta skripnya.

Terbaharu jenama terkenal dengan makanan sejuk beku, Pak Mat Western telah menghasilkan video promosi dengan mengandingkan kembali Lisa Surihani dan Beto Kusyairy. Ternyata percaturan mereka itu tepat dan membuatkan para peminat teruja.

Sponsored

Malah video tersebut turut tular di segenap media sosial dan menjadi bualan ramai. Terbaharu video di balik tabir oleh Pak Mat Western dimuat naik memaparkan lebih lagi gelagat lucu Lisa Surihani dan Beto Kusyairy.

Apa yang pasti kedua-dua pelakon ini sememangnya cukup berbakat dan bersahaja. Berikut adalah perkongsian video di balik tabir pembikinan gelagat Lisa Surihani dan Beto dalam mempromosikan jenama tersebut:

Sponsored

Perkongsian video di balik tabir pembikinan gelagat Lisa Surihani dan Beto dalam mempromosikan jenama ini telah meraih hampir 300 ribu tontonan dan 26 ribu likes.

Meninjau di ruangan komen perkongsian pula, rata-rata warganet akui bila melihatkan gelagat dua pelakon ini buatkan mereka rindu nak tonton Istanbul Aku Datang. Berikut antaranya:

Sponsored

“Sebab Pak Mat ni aku tengok balik Istanbul Aku Datang”

“Please bagi ada Tomok lagi best!”

“Macam mana la ye dorang boleh maintain bagi reaction yang sama. Sedangkan cerita ni dah lama gila. Masih menjiwai watak”

“Sebab cerita Istanbul Aku Datang aku suka makan Maggie Asam Laksa”

SumberTikTok