Diketawakan tonton filem Melayu, ‘Imaginur’ tinggal kesan kepada ramai penonton- “Sangat luar biasa”

Sponsored

Tidak dinafikan bukan mudah untuk filem tempatan menambat hati penonton dan nampaknya filem Imaginur berjaya meninggalkan kesan kepada ramai penonton selepas ia ditayangkan baru-baru ini.

Beto Kusyairy selaku pelakon utama diruangan Instagram peribadinya juga mengucapkan terima kasih kepada penonton filem tersebut yang sekali gus menyokong industri perfileman.

Sponsored

Dia juga berbesar hati dengan penerimaan baik terhadap karya tersebut dan terbaharu, dia juga berkongsikan kutipan filem Imaginur yang mencecah 2 Juta yang dalam pada masa sama mengundang dia sekali lagi berterima kasih kepada sokongan ramai.

Walau bagaimanapun, diruangan komen pula meskipun ditertawakan menonton filem Melayu, peminat memberikan pujian terhadap filem Imaginur yang dikatakan sangat luar biasa.

Sponsored

“Imaginur sangat luar biasa! Jalan cerita yang tak disangka-sangka. Sangat best. Orang selalu ketawakan saya apelah tengok drama Melayu/ Filem Melayu…”

“Terima kasih bang buat saya nangis. Balik rumah pun saya sambung nangis”

Sponsored

Memandangkan ramai penonton akui filem ini berjaya membuatkan mereka menangis, ada juga yang akui merasa segan untuk menangis di hadapan orang dan komennya itu turut menarik perhatian Beto Kusyairy yang mengatakan agar jangan segan.

“Kita bayar untuk rasakan pengalaman tu secara optimum. Let go & layan je”

“Dah tengok malam tadi. Bengkak je mata keluar wayang hehe. Kalau dapat tengok berdua dengan pasangan memang best…”