Eina Azman rupanya kena ‘prank’, diberi jambangan bunga duit oleh suami

Sponsored

Beberapa hari lalu, peminat dan warganet dikejutkan dengan satu rakaman video pelakon Datin Paduka Eina Azman yang dilihat menangis dan sedih. Meskipun masih bersedih, Eina Azman bagaimanapun berkata sudah move on.

Namun begitu, selepas video menangis Eina Azman tersebar pelbagai spekulasi mulai timbul tentang rumah tangganya. Walau bagaimanapun, ramai berharap agar selebriti ini bersedih bukanlah disebabkan pihak ketiga dalam rumah tangganya dengan, Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Harden.

Sponsored

Ternyata sebentar tadi orang ramai menarik nafas lega apabila rupanya pelakon kesukaan ramai ini telah di prank oleh suaminya. Pelakon, Didie Alias juga merasa pelik kenapa Eina Azman melancarkan produk sendirian. Namun begitu, kemunculan suami Eina Azman bersama jambangan bunga duit mencetuskan Eina Azman dengan pantas mengalirkan air mata.

Ini kerana, Eina Azman merasa sedih kerana tidak dipedulikan dan menyangka hal yang bukan-bukan namun ternyata dia hanya di prank oleh suaminya itu.

Sponsored

Rakaman video live mereka yang dikongsikan semula itu bagaimanapun membuatkan orang ramai lega kerana hanya prank dimana rata-rata peminat yang sering mengikuti perkembangan keluarga selebriti ini tidak percaya jika suami kepada Eina Azman curang kerana selebriti jelita itu dikatakan serba serbi lengkap.

‘Aku memang dari awal tak percaya laki dia curang sebab Eina Azman ni serba serbi dah bagus’

Sponsored

‘1 Malaysia suami dia prank’

‘Bila kita terlalu dimanja oleh suami, tiba-tiba…’

‘Si isteri sikit je perubahan pada suami mesti kita dapat tangkap wey…’