Video Eina Azman menangis buat peminat tertanya-tanya, “Taknak la kes2 disondol lagi”

Sponsored

Siapa sahaja yang tidak kenal dengan Datin Eina Azman, perwatakan ceria apabila pelakon ini antara selebriti yang sering berkongsikan video-video masakan di media sosial miliknya sekali gus menjadi ikutan ramai.

Walau bagaimanapun, ternyata orang ramai terutama peminat terkejut melihatkan satu perkongsian Eina Azman terbaharu di media sosial miliknya apabila dia dilihat menangis. Kata peminat yang mengikuti perkembangannya, dia tidak pernah dilihat menangis.

Sponsored

Eina Azman menangis, buat ramai terkejut

Menjengah ke ruangan Instagram Eina Azman juga ternyata beberapa jam yang lalu, dia turut memuat naik perkongsian tersebut di Instagram Story miliknya apabila wajahnya kelihatan sedih dan dapat dilihat dia juga menangis.

Sponsored

Eina Azman bagaimanapun tidak menulis sebarang kapsyen namun hanya berkongsikan video dirinya menangis serta satu kata-kata dan ia mengundang orang ramai meninggalkan pelbagai komen diruangan komen selain turut tertanya-tanya kenapa. Perkongsiannya itu turut menyebabkan orang ramai terkejut apabila dia jarang dilihat sedih.

Apatah lagi dia dikenali sebagai selebriti yang sering dilihat ceria menerusi video masakannya yang dikongsikan di Instagram. Namun begitu, selain peminat akui terkejut dengan perkongsian Eina Azman tersebut, ada juga yang tidak mahu kes-kes disondol terjadi lagi.

Sponsored

‘Tak nak la kes-kes disondol lagi’

‘Susah nak tengok Datin nangis, why’

‘Semoga dipermudahkan segala urusan Datin dan Family’

‘Datin tak pernah menangis, but kali ni kenapa’