Emma Maembong kongsi gelagat anak lagi jadi bualan netizen, “Mesti banyak mak-mak dah lalui benda ni kan”

Sponsored

Baru-baru ini, gelagat pelakon Emma Maembong yang sempoi melayan anak lelakinya, Shariq Gabriel dengan turut terbaring disatu tempat membuatkan ramai memberikan pujian terhadapnya.

Namun begitu, nampaknya sekali lagi gelagat Shariq Gabriel menarik tumpuan ramai peminat Emma Maembong dan netizen apabila pelakon jelita ini memuatnaik satu kisah tentang gelagat Shariq Gabriel.

Sponsored

Lagi gelagat Shariq Gabriel jadi tumpuan

“Bila anak buat perangai tak nak jalan tapi kita tak nak biasakan dukung sebab 24jam nak dukung taknak jalan, tapi last-last dia menang jugak haih. Kita kalah, bawak stroller pun dia nak duduk time tidur kalau tak dia lari. Mesti banyak mak-mak dah lalui benda ni kan.” Tulis Emma Maembong diruangan kapsyen yang mana dia juga memuat naik satu klip video.

Sponsored

Hantaran Emma Maembong yang berkongsikan perangai anak lelakinya ini yang tidak mahu berjalan dan dalam pada masa sama tidak mahu dibiasakan berdukung. Seperti pandangan Emma Maembong, ramai ibu-ibu mengakui turut melalui hal yang sama.

Walau bagaimanapun, ramai berpendapat ia adalah momen atau proses anak untuk membesar dan diruangan komen, Emma Maembong menerima pelbagai reaksi daripada peminat dan netizen.

Sponsored

‘Nampak macam kejam tapi orang takda anak takkan faham keadaan itu + budak tu lagi seronok sebenarnya…’

Dia lagi suka, now setiap kali jalan nak kena heret’

‘Sama dengan anak saya 3 tahun sekarang, tak nak jalan nak berdukung je. Selagi tak amik… yang paham je paham’

‘Sabor jela kan, takpa sikit ja lagi dia nak besar. Nanti ikut kita jalan-jalan pun tak mau’

Emma Maembong
Emma Maembong