“Even muslimah sekarang but you in trend sis”- Netizen terpukau tonton video Cik Manggis main ‘skateboard’

Sponsored

Cik Manggis atau nama sebenarnya Nurshazwani Shamsuddin bukanlah penyanyi yang asing lagi buat peminat kumpulan De Fam. Walau bagaimanapun selain nyanyian, peminat juga memberikan pujian terhadap gaya penampilannya yang sesuai dengan imej bertudung.

Pada November 2020, Cik Manggis tidak menganggap perubahan imej membuatkan dirinya terhalang untuk menjadi diri sendiri. Malah setiap kali dia membuat persembahan di pentas sebagai ahli kumpulan De Fam, imej dirinya menerima pujian netizen.

Sponsored

Walau bagaimanapun, Cik Manggis menjadi perbualan ramai lagi apabila bakat penyanyi ini yang boleh bermain skateboard mengundang rasa terkedu. Mana tidaknya, kelihatan menerusi video, Cik Manggis dilihat sudah pro membuatkan netizen diruangan komen menghujani dengan reaksi pujian.

Dalam pada itu, ada juga peminat memberitahu diberikan apa sahaja kepada selebriti ini tentu serba boleh dilakukannya. Menerusi rakaman pendek ini, Cik Manggis main skateboard tersebut menerima ribuan tanda suka.

Sponsored
@miss.em

Look who’s back from her mcl injuries 🥹 #fyp #foryou #surfskate #flowers

♬ Flowers – Miley Cyrus

Perkongsian video Cik Manggis tersebut nampaknya membuatkan peminat kagum dengan kebolehannya sehingga ada juga yang turut salute dengan dirinya itu. Video dikongsikan itu dalam pada masa sama mendapat perhatian ribuan warganet.

‘Aku rasa cik manggis ni kau bagi la apa pun, semua dia boleh’

Sponsored
Cik Manggis
Cik Manggis

‘Salute, even muslimah sekarang but you in trend sis’

‘Ni kalau aku baru gerak dah tergolek terkangkang’

‘Stylo la sis, idola’

Sumbermiss.em