Fatin Afeefa Terima Nafkah Lima Digit, Suami Anggap Perkahwinan Itu Bisnes, “Maintenance Eh…”

Sponsored

Kehidupan pelakon Fatin Afeefa semakin mendapat perhatian ramai selepas mendirikan rumah tangga buat kali kedua dengan Aliff Awang atau mesra dipanggil Opai. Bukan sahaja kehidupan rumah tangga mereka yang menjadi perhatian malah gelagat suaminya juga turut sama meraih tumpuan.

Terbaru, pasangan ini sekali lagi menjadi bualan ramai apabila pelakon itu memuat naik notis transaksi bank dari suaminya. Berdasarkan gambar yang dimuat naik di Instagram Story itu, Fatin difahamkan telah menerima duit nafkah dari suaminya Opai.

Sponsored

Hantaran itu kemudiannya menjadi perhatian netizen apabila angka yang tertera di dalam notis tersebut seakan-akan mempunyai lima angka. Di dalam transaksi itu juga, rujukan wang tersebut ditulis sebagai ‘maintenance’ di mana mungkin itu adalah wang dari Opai untuk penjagaan isterinya.

Perkongsian yang dimuat naik oleh Fatin Afeefa ini juga turut mendapat reaksi balas dari Opai yang seakan mengiyakan kenyataan isterinya itu. Malah dia juga turut berseloroh mengatakan perkahwinan merupakan satu bisnes.

Sponsored

“Perkahwinan itu satu bisnes.”

Sebelum ini, Opai dikecam ramai di atas beberapa kontroversi seperti gelagatnya yang bangga menayangkan pendapatannya, tidak menghargai pemberian ‘gift’ murah dari netizen dan menggelarkan dirinya sebagai seorang yang dominan.

Sponsored

Malah baru-baru ini juga, Opai telah menjadi bualan ramai apabila membiarkan isterinya mengambil makanan sendiri manakala dia sibuk bermain telefon di sebuah majlis. Video yang tular itu juga membuatkan ramai yang bersimpati melihat nasib yang dialami Fatin Afeefa ini.

Sementara itu, anda boleh juga baca kisah-kisah lain yang menarik di Syor.

Sumberinstagram