“Gabung dengan Sari Yanti…”- Ramai tak keruan bila Fazura jadi pelajar sekolah

Sponsored

Kalau sebut nama Fazura tentu ramai yang meminatinya bukan disebabkan wajah jelitanya sahaja malah sikap isteri kepada pelakon terkenal, Fattah Amin ini juga disenangi peminat dan netizen.

Seperti biasa, apa sahaja dilakukan oleh Fazura tentu mendapat perhatian di media sosial dan kali ini nampaknya gara-gara dia memakai gaya seakan pelajar sekolah ternyata ramai tak keruan melihat kecomelan pelakon ini yang sentiasa kelihatan cantik.

Sponsored

Perkongsian foto-foto itu membuatkan Fazura menerima ribuan komen yang mana rakan selebriti juga memuji kecantikannya itu yang jika dikatakan pelajar sekolah tentu ada yang percaya. Fazura dilihat shooting bersama suaminya, Fattah Amin dan muatnaik tersebut membuatkan Fazura juga hangat diperkatakan ramai.

“Harap Fatima tak tengok ni,” tulis ibu kepada seorang cahaya mata ini yang membuatkan klip video dia memakai baju sekolah ini juga diulang tayang peminat kerana kecomelannya.

Sponsored
@fazuraofficial

Harap Fatima tak tengok ni

♬ original sound – Fazura

Fazura dipuji ramai

‘Omg apakah ini? Cannot wait! Omeynya mommy jadi budak sekolah’

Sponsored
Fazura

‘Ya Allah, Fazura pakai baju sekolah pun orang percaya dia from 5. Aku kalau pakai baju sekolah, dah macam makcik kantin menyamar nak masuk kelas belajar’

Fazura

‘Comelnya Kak Faz’

Dalam pada itu, ada juga yang mengatakan jika Fazura bergabung dengan seorang pelakon jelita, Sari Yanti sememangnya macam benar-benar budak sekolah. Dua-dua cantik!

‘Gabung dengan Sari Yanti yess macam budak sekolah betul’

SumberFazura