Gelagat Zarina Anjoulie dan teman lelaki buat ramai suka, lagi video ‘sweet’ curi tumpuan ramai

Sponsored

Selepas beberapa kali menjadi tumpuan warganet, pelakon dan personaliti media sosial dikenali ramai dengan panggilan Anju atau Zarina Anjoulie mengesahkan bahawa dia dengan seorang lelaki bernama Datuk Seri Khazrul Elzey bercinta.

Malah beberapa hari lalu juga, Zarina Anjoulie menerusi laman media sosial Instagram peribadinya berkongsikan momen bahagia ke sebuah butik untuk menempah baju pengantin dan reaksi terujanya itu membuatkan ramai peminat dan pengikut turut bahagia mendoakan yang terbaik buat dirinya dan jejaka pilihan hatinya itu.

Sponsored

Zarina Anjoulie dan teman lelaki jadi tumpuan ramai

Menerusi satu rakaman video ini pula nampaknya sekali lagi Zarina Anjoulie dan lelaki tersebut mencuri tumpuan ribuan warganet apabila sikap Datuk Seri Khazrul Elzey sebelum ini membuatkan ramai kagum kerana kesungguhannya menjaga pelakon jelita tersebut.

Sponsored

Walau bagaimanapun, dalam klip video pendek ini gelagat pasangan bercinta ini membuatkan ramai begitu suka mengikuti perjalanan kisah kedua-duanya apabila Datuk Seri Khazrul Elzey juga dilihat berkongsikan gelagat Zarina Anjoulie di akaun TikTok miliknya ini.

@abot_anjoulie

#zarinaanjoulie #fyp mama jangan nangis mama kena kuaddd 😂😝 biar apa pun orang membenci kita, Allah tetap sayang kita 🤗 Mama enjoy dulu 😍

♬ Di Luar Kemampuanku – Ukays

Video sweet jadi bualan peminat

Sponsored

Dalam pada itu, menjengah pula keruangan komen video dimuat naik tersebut ramai nampaknya mengusik pasangan berkenaan dengan meninggalkan pelbagai reaksi disamping hantaran tersebut menerima ribuan tanda suka ramai yang suka mengikuti kisah mereka.

‘Macam suka pulak tengok mereka berdua

Zarina Anjoulie

‘Sweet sangat ni…’

‘Comelnya la papa mama…’

Zarina Anjoulie

‘Untunglah orang bercinta, aku perati je ni’