“Hareyy betol haha”-Siap disuap makan Pak Azad usik Mak Mertua sampai terduduk terhibur

Sponsored

Pasangan bahagia, Pak Azad dan Eira Syazira merupakan antara keluarga selebriti yang sering mencuri tumpuan peminat dan warganet. Mana tidaknya, gelagat pasangan suami isteri ini yang sporting sesama sendiri dan sering bergurau membuatkan mereka menjadi contoh.

Apatah lagi Pak Azad tak pernah gagal membuatkan isterinya itu ketawa besar apabila dia mengusiknya. Namun begitu, perkongsian Eira Syazira terbaharu diruangan Instagram peribadinya menarik tumpuan orang ramai untuk memberikan pujian lagi terhadap keluarga selebriti ini.

Sponsored

Ini kerana, Eira Syazira berkongsikan gelagat suaminya itu dan mak ketika berada di meja makan. Terdapat juga salah seorang anak perempuannya di situ. Namun begitu, apa yang menjadi perhatian adalah gelagat Pak Azad yang disuap makan oleh mak mertua.

Walau bagaimanapun, gelagat Pak Azad dan mak mertua ini tidak hanya mengundang tawa bagi ramai dimana selebriti berkenaan juga menerima pujian oleh peminat apabila dia tidak hanya membuatkan isteri sahaja yang terhibur malah mak mertua juga sama.

Sponsored

“Dia yang beranakkan aku” harey betoll hahaha,” kongsi Eyra Syazira yang turut terhibur dengan gelagat suaminya itu. Kata pelakon jelita ini, suaminya itu baru lepas balik kerja dan disuap makan oleh ibunya.

‘Adui pecah perut’

Sponsored

‘Saya pulak yang keluar air mata gelak’

‘Duk ulang ulang tengok, sakit perut gelak’

‘Memang masuk ayer betul la, sampai mak dia pun tak tahan…’