“Inilah yang dikatakan fitnah”- Lama berdiam, akhirnya Bella Astillah ‘bersuara’

Sponsored

Pasangan selebriti, Bella Astillah dan Aliff Aziz sejak kebelakangan ini menjadi perhatian dan bualan dimedia sosial disebabkan terdapat dakwaan mengenai Aliff Aziz yang mengundang semakin ramai kurang senang.

Walau bagaimanapun, ia terbukti hanyalah penggambaran sebuah drama. Namun begitu nampaknya satu berita tidak benar mencetuskan Bella Astillah akhirnya tampil bersuara di media sosial miliknya dengan membuat hantaran di Instagram yang memberikan penjelasan panjang.

Sponsored

Bella Astillah akhirnya bersuara

Ini kerana, tindakan blogger yang menyebarkan fitnah dengan menulis spekulasi tidak benar membabitkan rumah tangganya membuatkan dia menyelar hal tersebut.

Sponsored

Apatah lagi, penggunaan sebuah video lama yang diambil semula selepas empat tahun berlalu untuk dijadikan artikel membuatkan Bella Astillah bersuara dengan meluahkan rasa kesalnya.

“Assalamualaikum, lama kami berdiam…”

Sponsored

‘Dunia oh dunia, jangan sibuk urusan keluarga mereka. Doakan kesejahteraan buat semua’

Ramai tinggal komen

Hantaran tersebut menerima pelbagai reaksi yang turut tampil geram dengan tindakan penyebaran berita yang tidak benar tersebut sekali gus mengundang ramai meninggalkan komen tentang isu itu.

‘Tulah memang time tu buat hal pula bulu mata tu time kat mall lah dia nak tercabut’

‘Terima kasih Aliff Aziz kerana membuktikan lelaki yang pernah buat salah mampu berubah jadi baik, semoga korang bahagia…’

Bella Astillah

‘Alhamdulillah semoga Bella dan Aliff dipanjangkan jodoh…’

Bella Astillah

‘Kang bagi maki kang, katanya kita tak ada adab… tak boleh dijadikan contoh…’

Bella Astillah