Isu rumahtangga dan kecurangan Hafidz Roshdi, Netizen kata sengaja timbulkannya sebab dah sendu

Sponsored

Kontroversi rumahtangga pelakon dikenali dengan nama Hafidz Roshdi terus menjadi perhatian umum. Dikatakan Hafidz Roshdi curang membuatkan isterinya mendedahkan dan meluahkan perasaan di media sosial.

Namun begitu, setelah beberapa hari satu video Hafidz Roshdi miming satu lagu telah dikongsikan semula di Twitter dan telah mencuri perhatian ramai. Gelagat pelakon ini yang beraksi seolah tiada apa yang berlaku terhadapnya membuatkan ramai kritik figura ini.

Sponsored

Berikut adalah muat naik video tersebut yang mana terpalit dengan isu rumahtangga dan kecurangan Hafidz Roshdi ini:

Perkongsian di Twitter ini telah membuatkan warganet ‘berkampung’ di ruangan komen dan meluahkan pendapat masing-masing mengenai isu rumahtangga dan kecurangan Hafidz Roshdi tersebut.

Sponsored

Ada dakwaan mengatakan Hafidz Roshdi sudah agak ‘sendu’, kurang mendapat tawaran dan sebagainya dan disebabkan itu kontroversi ini diada-adakan untuk menaikkan semula nama pelakon terbabit.

Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen perkongsian semula video pelakon terpalit dengan kontroversi kecurangan tersebut:

Sponsored

“Sebenarnya apa yang berlaku? Mula-mula curang, pastu muka awam, lepas tu ini. Jadi sebenarnya apa yang berlaku?”

“Lepas tengok beberapa video dia, apa yang I bole conclude he’s an attention seeker. Rumahtangga tengah ada problem pun dia still boleh tersengih2 kat live. Netizen sudah2 lar layan dia. Biar dia mereput sendiri”

“At this point aku rasa isu dia sekarang ni sebab tak de job. Terpaksa buat kontroversi untuk bagi orang tau dia ni hidup lagi”

SumberTwitter