“Time pak cik sodapp pak cik hilang kopiah”, Anju perli bekas tunang?

Sponsored

Nampaknya satu lagi isu yang masih hangat diperkatakan adalah antara Zarina Anjoulie dengan bekas tunangnya, Datuk Khazrul Elzey. Kedua-duanya dilihat berbalas kenyataan di sosial media dan masing-masing membongkarkan aib bekas pasangan sendiri.

Semalam kecoh dengan kenyataan dari bekas tunang Zarina Anjoulie. Tidak berapa lama kemudian Zarina Anjoulie atau lebih mesra dengan panggilan Anju pula mengeluarkan kenyataan.

Sponsored

Malah ada yang mengatakan Anju perli bekas tunang dengan membongkarkan segalanya di sosial media baru-baru ini. Apa yang membuatkan ia bertambah hangat adalah apabila Anju berceritakan mengenai pagar yang ‘dihadiahkan’ oleh bekas tunangnya itu.

Ceritanya Anju tulis harga RM100 ribu pagar berkenaan belum habis dibayar oleh bekas tunangnya itu. Jadi dia terpaksa bayar baki dan menanggung hutang tersebut.

Sponsored

Selain dari itu Anju turut menjawab dakwaan bekas tunangnya menyara kehidupan pelakon ini. Katanya hanya dua kali dia minta duit ‘groceries’ itu pun untuk anak dan bekas tunangnya itu.

Turut didedahkan, Anju kini sedang menunggu ‘mangsa’ bekas tunangnya untuk mendedahkan kebenaran.

Sponsored

Ini pula pendedahan yang seolah Anju perli bekas tunang tersebut.

“Time pak cik sodapp pak cik hilang kopiah tak ingat Allah…Sama-sama buat dosa tapi ni nak tolak semua kat aku…”

Apa-apa pun harapnya Anju dan bekas tunangnya ini dapat selesaikan masalah ‘dalam kain’ secara peribadi. Moga dipermudahkan urusan mereka.