“Janganla stop siaran…”- Jep jadi tumpuan dalam video ‘trailer’ Sepahtu Reunion Al Puasa

Sponsored

Program Sepahtu Reunion Live semakin mempunyai ramai peminat yang setia menonton di kaca televisyen apatah lagi dapat menyaksikan lawak secara langsung daripada kumpulan Sepahtu.

Terbaharu, video trailer Sepahtu Reunion Al Puasa ternyata mengundang ramai terhibur. Pada kali ini, Sepahtu Reunion Al Puasa peminat dapat saksikan empat ahli kumpulan Sepahtu iaitu Jep, Rahim, Pak Ya dan Ebby Yus yang akan menghiburkan penonton bermula Jumaat ini pada jam 9 malam di saluran Astro Warna.

Sponsored

Video trailer Sepahtu Reunion Al Puasa jadi tumpuan

Ternyata video trailer Sepahtu Reunion Live Al Puasa terbaharu yang dikongsikan ini mengundang orang ramai terhibur dimana babak Jep dan selebriti jemputan iaitu Amelia Henderson mendapat perhatian ketika Jep membuka nasi lemak. Mana tidaknya, gelagat suap yang terjadi dalam episod sebelum ini membuatkan penonton ingat sehingga sekarang.

Sponsored
@astrogempak

Pantang ada scene @Jeptapan nak makan, mesti penonton nak suruh suap 😂 @yes this is amelia 🙄😂 Saksikan Sepahtu Reunion Al Puasa 2023, mulai 10 Mac, setiap Jumaat jam 9.00 malam hanya di Astro Warna saluran 107. #SepahtuReunionAlPuasa #SepahtuReunionLive #sembangentertainment

♬ original sound – Gempak – Gempak

“Pantang ada scene Jep nak makan, mesti penonton nak suruh suap.” Kongsi Astro Gempak yang memaparkan trailer terbaharu itu dan dalam pada itu, selain gelagat Jep yang sering menghiburkan penonton program tersebut, ada juga yang mengharapkan Sepahtu Reunion Live tidak menghentikan siaran kerana akui penonton tidak pernah bosan menontonnya.

“Jep ni memang mastermind, sape pun boleh masuk dengan dia. Orang memang dah masuk dalam lawak dia. Sebab tu Sepahtu Reunion yang paling baik setakat ni”

Sponsored

“Hebat penangan Jep ni baru bukak nasi lemak orang dah bersorak suruh suap”

“Jep ni ada level dia. Dia boleh masuk dengan semua orang”

“Dari dulu sampai sekarang, memang best”