Kak Lina jumpa Mas Idayu, “Berani dia kutuk mummy depan-depan hahaha”

Sponsored

Kalau sebut nama Kak Lina Pompom atau Elly Mazlein tentu ramai yang cukup mengenali dengan perangai lucunya apabila selebriti serba boleh ini juga jarang tidak membuatkan orang terhibur dengan dirinya.

Tidak hanya apabila menghayati watak di kaca televisyen sahaja, ternyata dia diluar juga sering membuatkan orang sekeliling terhibur. Terbaharu, gelagat Kak Lina nampaknya viral lagi apabila perangai lucu pelakon Kampung People ini mengundang peminat dan netizen sekali lagi tidak dapat menahan daripada untuk terus ketawa.

Sponsored

Gelagat kak Lina tular lagi

Umum diketahui, baru-baru ini penyanyi popular Mas Idayu menjadi tetamu jemputan radio dan di kesempatan itu dia juga sempat bertemu dengan Kak Lina yang mana dia kini merupakan salah seorang penyampai radio.

Sponsored

Dalam pada pertemuan Kak Lina dan Mas Idayu atau turut mesra dipanggil Mummy sempat mereka menyanyi dan bergurau bersama namun di akhir video juga, sempat pula Kak Lina mengusik mummy sehingga dia dengan cepat turut memeluknya.

Perangai lucu Kak Lina itu dihujani dengan pelbagai komen oleh peminat dan netizen dimana hantaran tersebut telah meraih ribuan tontonan selepas dikongsikan.

Sponsored

“Kak Kepom ni memang tak leh bawak bincang wei kelakar”

“Berani mateyhh ye kak kepom carut depan-depan”

“Haa tau pun peluk ehh, ambik hati balikk”

“Hahaha lembut je carut depan-depan lepas tu takut”