“Kalau boleh cover sikit”- Foto Aedy Ashraf terima teguran peminat

Sponsored

Pelakon, Aedy Ashraf merupakan antara anak seni yang disukai bakat lakonannya sedar kecil sehingga dia juga antara pelakon kanak-kanak yang berjaya menempa nama yang hebat dalam dunia lakonan sehingga kini. Selain menjadi tumpuan ramai ketika menjadi pelakon kanak-kanak, Aedy Ashraf sekarang sering mencuri tumpuan peminat drama tempatan sebagai watak hero pula.

Pelakon drama Budak Tebing yang popular dengan watak Tongki dan popular juga dengan watak Amer dalam drama Kisah Cinta Kita membuktikan juga dia boleh membawa apa-apa sahaja jenis watak yang mana dalam kedua-dua drama tersebut dia berjaya menjadi pelakon kegemaran ramai.

Sponsored

Boleh bawa macam-macam watak

Walau bagaimanapun, dalam pada dia di Instagram peribadinya berkongsikan perkembangan kerjayanya, satu muat naik yang memaparkan beberapa keping foto Aedy Ashraf ini pula menyebabkan ada peminat yang kurang senang. Aedy Ashraf yang difahamkan dalam foto itu sedang bercuti namun ramai tertumpu dengan penampilannya.

Sponsored

Penampilan Aedy Ashraf dalam beberapa keping foto ini mengundang rasa kurang senang peminat apabila ada juga yang tampil menegurkannya agar lebih menutupi auratnya ini.

Aedy Ashraf menerusi ruangan komen dalam hantarannya yang memuat naik beberapa keping foto itu ditegur oleh peminat dengan memintanya agar cover sedikit kerana kurang sesuai.

Sponsored

‘Aduh janganlah timbulkan kecaman bro, haters ni tunggu awak je…’

Aedy Ashraf
Aedy Ashraf

‘Aurat tu abe’