“Kenapa Lain Sangat” Netizen Terkejut Perubahan Wajah Zarina Zainuddin

Sponsored

Siapa yang tidak kenal pelakon hebat Zarina Zainudin? Kecekalan wanita ini dalam menjalani kehidupan seharian yang sibuk menguruskan dua anaknya memang menginspirasi. Meskipun begitu, Zarina tetap berusaha merancang masa depan dengan segala kudrat yang ada.

Selain tidak bergantung sepenuhnya pada pendapatan daripada kerjaya lakonannya, Zarina juga bijak menggunakan bakatnya untuk mencuba bidang perniagaan makanan.

Sponsored

Perniagaan pulut kuning yang diusahakan oleh Zarina Zainuddin bukan lagi suatu rahsia. Setiap tahun, dia berusaha keras mencari pelbagai idea baru untuk meningkatkan penjualannya. Yang pasti, bisnes yang awalnya hanya sekadar “suka-suka” kini telah berkembang pesat dan meraih keuntungan yang tinggi.

Baru-baru ini, pelakon Zarina Zainudin telahmengkongsikan sebuah video mempromosikan penjualan pulut kuning di sebuah booth di Singapura. Apa yang menjadi perhatian adalah banyak yang mengatakan bahawa terlihat perubahan pada bentuk hidung pelakon tersebut.

Sponsored

Beberapa netizen juga mengatakan bahwa itu hanya filter yang membuat hidung terlihat lebih mancung. Rata-rata netizen juga tidak ketinggalan untuk mengisi ruangan komentar dengan mengatakan bahawa wajah sebelumnya terlihat lebih cantik daripada wajah sekarang.

Namun, sampai saat ini pelakon tersebut belum mengeluarkan kenyataan apapun mengenai perubahan wajah tersebut.

Sponsored