Kenyataan balas Aaron Aziz, komen Edika Yusof jadi tumpuan netizen

Sponsored

Kenyataan balas daripada pelakon, Aaron Aziz membabitkan penjelasan daripada pengarah, Syamsul Yusof tentang pengguguran dia sebagai pelakon filem The Original Gangster begitu mendapat perhatian ramai kelmarin.

Aaron Aziz memuat naik video penjelasan di Instagram peribadinya dari pihaknya pula yang menjelaskan kronologi dari awal Syamsul Yusof berjumpa dengannya sehinggalah tentang masalah kesihatan yang dibicarakan. Namun begitu, Aaron Aziz dilihat kecewa dan tampil bersuara demi membela dirinya sendiri.

Sponsored

Dalam pada itu, isu terbabit yang sudah mendapat perhatian pihak media dan turut viral di media sosial ternyata ia turut menarik perhatian pelakon, Edika Yusof untuk memberikan komen mengenainya.

“Kat Hollywood dan Bollywood pelakon semua muda-muda sangat ke… tak masuk akal pun. Kat sini dahla bun*h bakat pelakon lama ni, lepas tu kalau macam-macam alasan dahla buat fighting and stunts cedera m*ti katak je mana ada insurance pun… please improve if not industry kita kelaut.” Tulisnya diruangan komen hantaran Official Hlive.

Sponsored

Nampaknya komen Edika Yusof turut mencuri tumpuan netizen yang rata-ratanya setuju dengan pandangannya mengenai usia pelakon yang tidak sepatutnya menjadi punca kerana di Hollywood mahupun Bollywood pelakon berusia seperti Shah Rukh Khan antara yang masih hebat dalam lakonan.

‘Macam la takda stunt man kan bang!’

Sponsored

‘Kalau negara luar lagi tua lagi berharga…’

‘Betul tu Shah Rukh Khan pun umur dah berapa masih jadi hero sampai sekarang, Salman Khan ramai yang berumur…’