“Laju tangan”- Video Aaron Aziz ‘training’ bikin netizen gerun

Sponsored

Menjadi pelakon bukanlah sesuatu yang mudah apabila bakat menghayati watak dengan baik antara yang lebih membuatkan seseorang itu mampu menarik perhatian penonton. Apatah lagi menjadi pelakon aksi yang tentunya memerlukan skill tersendiri.

Memandangkan nama pelakon, Aaron Aziz kini hangat diperkatakan nampaknya hantaran dia sebelum ini yang memaparkan beberapa klip video dia training mengundang ramai gerun.

Sponsored
@therealaaronaziz

Warm dulu geng sebelum jumpa musuh ‘Nazri’ dgn my Sifu @saifulmerican @AKSO MALAYSIA @SKOP PRODUCTIONS #TonyMontana #newfilm #supportAbgpls #f #fy #fyp #foryoupage #fypシ #foryou #fight #niceguy @Saiful Merican #thevampire #vampire

♬ original sound – aaron aziz – aaron aziz

Mana tidaknya, pelakon popular dalam memegang watak ganster iaitu Malik ini membuatkan klip video dia berlatih kembali mencuri tumpuan ramai.

Malah netizen diruangan komen memberikan pujian dengan kesungguhan Aaron Aziz ketika training yang mencetuskan ada juga yang terpegun.

Sponsored

Bagi netizen tidak mudah latihan yang dilakukan pelakon ini dan jika mereka yang membuat tersebut tentu boleh terkena masalah. Tumbukan Aaron Aziz juga menjadi perbualan ramai yang mana dilihat begitu padu dan laju.

‘Bukan senang nak berlatih macam ni’

Sponsored

Dalam pada itu akui ramai, lakonan Aaron Aziz memang disukai apabila apa sahaja watak diberi menjadi dilakonkannya. Dia juga digelar sebagai Van Diesel Malaysia dan kesungguhannya itu mendapat pujian warganet.

‘Kalau aku lawan Aaron Aziz, aku yang kena slip disc’

‘Tengok pun taw pandai main boxing’

‘Antara artis yang betul-betul train mma/boxing berbulan and bertahun Dato Aaron dan Zul je paking committed dengan training buat…’