Malu & tersenyum2, gelagat Beto Kusyairy disisi isteri buat netizen terikut senyum

Sponsored

Tentu ramai yang masih ingat gelagat pelakon, Beto Kusyairy yang tular baru-baru ini selepas muncul sebagai salah seorang selebriti yang memperagakan koleksi baju raya oleh satu jenama popular yang mana dia ketika itu memakai baju Melayu teluk belanga.

Gara-gara Beto Kusyairy itu juga ramai yang inginkan pasangan mereka untuk memakai baju tersebut di hari raya nanti. Malah lebih menarik perhatian juga, Beto Kusyairy ketika memperagakan koleksi baju raya di pentas, dia sempat melakukan gerak bunga silat. Sehinggakan tular menjadi perbualan ramai.

Sponsored

Namun begitu, nampaknya Beto Kusyairy menarik tumpuan ramai lagi apabila dia muncul di stesen radio, Era dengan memakai baju Melayu tersebut. Menariknya lagi, Beto Kusyairy dan isteri disambut pihak berkenaan dengan cukup meriah.

@era.je

Harini kitaorang raikan secara meriah buat lelaki melayu terakhir, @beto_kusyairy . Siap ada perarakan dengan team kompang tau harini. 😂 #sharERA #3PAGIERA #fyp

♬ original sound – ERA – ERA

“Harini kitaorang raikan secara meriah buat lelaki melayu terakhir, Beto Kusyairy.” Kongsi Era.je di aplikasi TikTok yang mana video tersebut ternyata mengundang ramai turut tersenyum melihat gelagat comel Beto Kusyairy seperti di pentas baru-baru ini.

Sponsored

“Aura Beto memang luar biasa,” kongsi Issey juga di akaun miliknya yang sempat merakam gelagat kehadiran Beto Kusyairy di stesen radio. Menjengah pula ke ruangan komen, orang ramai juga memuji sikap pelakon popular ini yang tidak hanya berbakat malah cukup setia.

“Dah la talented, setia pulak tu…”

Sponsored

“Saje je kan…”

“Beto ni bukan…”

“Kenapa aku tengok dia senyum…”