Menang anugerah, Sharifah Rose kongsi foto keluarga tarik perhatian peminat

Sponsored

Drama lakonan pelakon baru, Sharifah Rose dan pelakon senior Redza Rosli berjudul Kekasih Hati Mr Bodyguard merupakan antara drama yang begitu mendapat perhatian ramai sekitar tahun 2021 sehingga ia berjaya mencetuskan fenomena tersendiri.

Walau bagaimanapun, terbaharu pelakon utama drama tersebut iaitu Sharifah Rose meluahkan perasaan gembiranya apabila dia dan drama Kekasih Hati Mr Bodyguard memenangi anugerah di Anugerah Telenovela Popular.

Sponsored

“Setiap orang ada titik permulaannya dimana sokongan peminat mampu memberikan semangat untuk berusaha melakukan yang sebaik mungkin.” Ujar Rose juga dia berharap agar bakat-bakat baru dalam industri diterima baik dan diberi peluang untuk berjaya bersama bintang-bintang handalan.

Selain berkongsikan foto dia bersama trofi sebagai pemenang Pelakon Wanita Telenovela Popular 2021, Sharifah Rose juga memuat naik beberapa keping foto lengkap keluarga kepada umum sehingga mendapat perhatian ramai dengan ditinggalkan ribuan tanda suka selepas dikongsikan.

Sponsored

Perkongsian Sharifah Rose itu bagaimanapun membuatkan dia menerima pujian peminat dan netizen yang mengatakan dia layak untuk anugerah tersebut.

‘Baru tengok 2,3 drama you. Tup tup you menang, kadang-kadang nampak neves… walau baru you tetap berjaya bawak watak tu”

Sponsored

‘Beautiful family…’

Dalam pada itu, reaksi daripada pelakon Farah Nabilah juga mencuri tumpuan diruangan komen apabila dia mengucapkan tahniah buat Sharifah Rose disamping memintanya agar tidak mempedulikan apa orang kata.

‘Congratulations. Pedulikan apa orang kata ok’

‘You work hard. Well deserved’