Menyamar Jadi Pendengar, Elizad Menangis Dengar Ucapan Suami, “Walaupun Kita Belum Ada Zuriat…”

Sponsored

Bersempena Hari Wanita Sedunia baru-baru ini, pelakon dan penyampai radio Siti Elizad telah menerima kejutan dari suaminya. Di dalam video yang dikongsikan ini, suaminya menyamar sebagai pendengar dan menghubungi stesen radio di mana Elizad bertugas.

Lelaki itu kemudian memberikan ucapan sempena Hari Wanita Sedunia di mana dia memberikan penghargaan kepada isterinya yang dianggap seorang wanita yang cukup hebat. Pada waktu tersebut, Elizad masih lagi belum tahu bahawa pendengar tersebut adalah suaminya sendiri.

Sponsored

“Sempena Hari Wanita, saya ingin mengucapkan kepada isteri saya, wanita yang terhebat. Terima kasih mencintai saya, menjadi isteri yang baik, menghormati dan memahami saya dan yang paling penting menghormati kedua ibu bapa saya.”

Identiti pemanggil itu akhirnya terbongkar apabila dia menyebut nama pelakon wanita itu sekaligus membuatkan Elizad berasa sebak dengan ucapan yang diberikan. Lebih membuatkan ramai terharu, suaminya turut menyentuh tentang isu zuriat sekaligus membuatkan Elizad sebak mendengarnya.

Sponsored

“Walaupun kita belum ada zuriat lagi, tapi tidak mengapa sayang. Mari kita tua bersama, teruskan mencuba dan saya akan terus mencintai awak, Elizad Sharifuddin.”

@sinar_my

Suami Elizad menyamar jadi caller tadi. Sebak dengar ucapan suami Elizad sempena Hari Wanita hari ini. Terutama bila menyentuh soal zuriat 🥺 Beruntung Elizad dapat suami penyayang, penyabar dan sangat memahami. InsyaAllah suatu hari nanti dikurniakan zuriat. Amin #SINARKongsi #PagiDiSINAR #fypシ #xyzbca

♬ original sound – SINAR – SINAR

Susulan kejutan yang diberikan ini, Elizad dilihat tidak dapat menahan sebak dan mengalirkan air mata di dalam konti radio tersebut. Malah rakan-rakan penyampai yang lain iaitu Jep dan Angah juga turut sama berasa terharu dengan ucapan yang diberikan oleh suami Elizad ini.

Sponsored

Sekadar info, Elizad dan suaminya mendirikan rumah tangga pada 11 Januari 2015. Terdahulu, pasangan ini menjalani rawatan persenyawaan in-vitro (IVF) sebanyak dua kali sebagai usaha untuk mendapatkan zuriat namun tidak berjaya.

Sementara itu, anda boleh juga baca kisah-kisah lain yang menarik di Syor.

Sumbertik tok