Nad Zainal Tepis Dakwaan Sakit Sebab Supplemen Dan Jawab Gosip Dengan Ungku Ismail

Sponsored

Malam tadi heboh di sosial media apabila buat pertama kalinya Nad Zainal kembali muncul di dalam satu siaran langsung (live) selepas hampir sebulan bertarung nyawa.

Keadaan Nad Zainal yang semakin sihat membuatkan ramai peminatnya yang bersyukur dan gembira melihatkan pelakon berbakat besar ini. Malah dalam live tersebut Nad Zainal turut mengucapkan terima kasih tak terhingga kepada orang ramai, rakan selebriti dan peminat yang mendoakannya.

Sponsored

Sempat juga ada segelintir bertanyakan mengenai beberapa isu yang muncul ketika Nad Zainal tidak sedarkan diri. Disebabkan itu Nad Zainal turut menjelaskan mengenai isu yang timbul itu.

Dalam video tersebut Nad Zainal tepis dakwaan sakit sebab supplemen dan gosip dengan Ungku Ismail. Berikut antara beberapa rakaman yang sempat dirakam dan dimuat naik semula oleh pengguna media sosial:

Sponsored

Nad Zainal juga akui dia suka kerja, tapi dia akan berehat dulu untuk sihatkan diri dulu. Pelakon wanita ini mengakui menerima nasihat dari ibubapa dan orang sekeliling supaya berehat dulu.

Bila ditanya soal hubungan dengan Ungku Ismail, Nad Zainal menjawab, “buat waktu ini dia rapat dengan saya dan saya sangat menghargai orang bernama Ungku Ismail..Dia banyak membantu dan beri semangat”

Sponsored

Dalam satu lagi rakaman, Nad Zainal tepis dakwaan sakit sebab supplemen seperti yang menjadi spekulasi sesetengah pihak. Tambahnya spekulasi tersebut sedikit sebanyak buat dia rasa bersalah dan menganggu perniagaan orang lain.

SumberTikTok