“Ni ke umur 40, silap ni”- Ramai terpegun lihat kecantikan Nora Danish, video raih perhatian netizen

Sponsored

Kalau sebut nama Nora Danish, tentu ramai yang cukup mengenali dengan selebriti jelita ini. Pernah popular disebabkan watak siri sitkom berjudul Puteri, dia sehingga kini masih diingati ramai peminat.

Nora Danish selain mempunyai rupa paras cantik, dia juga antara pelakon wanita yang dikagumi ketika berlakon dan dia adalah salah seorang pelakon filem mahupun drama yang menerima pujian ramai.

Sponsored

Pelakon kesukaan ramai

Nora Danish bagaimanapun sering menjadi sorotan ramai, terutama di media sosial miliknya apabila dia juga aktif berkongsikan perkembangan dirinya. Dalam perkongsian Nora Danish, tentu dia menerima pujian ramai tentang kecantikannya. Apatah lagi, dalam mencecah usia 40 tahun dia dikatakan tidak dimakan usia.

Sponsored

Menerusi rakaman video terbaharu ini pula, Nora Danish mencetuskan ramai terpegun melihat kejelitaannya sehingga sukar untuk peminat percaya dia sudah berusia 40 tahun apabila ramai menghujani ruangan komen dengan mengatakan dia lebih kelihatan 20an.

Perkongsian Nora Danish di Instagram peribadinya itu menerima ribuan tanda suka disamping diruangan komen pula, dia dihujani pelbagai pujian netizen dan peminat.

Sponsored

‘Apa ni cantik sangat. Macam Song Jihyo sangat pulak tu’

Nora Danish

‘Nampak macam 20an ja, cantik sangat Nora ni aihh’

Nora Danish

‘Adeh lawanya Nora, sempoi bakhang… suka sangat tengok style tak berhias macam ni. Muda 10 tahun nampak’

‘Anak cakap mama betul ke Nora Danish sebaya mama, ingat dia 20 lebih…’

Nora Danish