“Org utara yg paling aku respek”- Mua Bellaz dipuji netizen, makin kaya makin ‘humble’

Sponsored

Siapa yang minat dengan dunia lakonan, tentu sudah cukup familiar dengan nama Mua Bellaz atau nama sebenarnya Nur Nabila Zulyadaini. Walau bagaimanapun, kini nama Mua Bellaz begitu terkenal di Malaysia sebagai seorang jurusolek dari utara.

Kepetahan Mua Bellaz bercakap utara ketika berkomunikasi dalam sesi live tutorial makeup di laman media sosial miliknya membuatkan ramai tidak terlepas daripada berterusan mengikuti perkembangannya.

Sponsored

Walau bagaimanapun, satu perkongsian seorang individu di media sosial membuatkan nama Mua Bellaz menjadi perbualan ramai apabila sikapnya daripada dahulu sehingga sekarang masih sama dan jauh daripada kontroversi.

Sikap Mua Bellaz dipuji ramai

Sponsored
@atiqahcantikkaya

Takde istilah orang utara bahasa kasar.. Semuanya atas diri kita sendiri, kuat mana iman kita bila dah berada di atas.. ❤️ Bellaz okay jaa dah kaya pun xde kontroversi 👍🏻

♬ DJ Cari Uang Harus Banting Tulang Selow Nyantuy – Yudha Paramata

“Takde istilah orang utara bahasa kasar. Semuanya atas diri kita sendiri, kuat mana iman kita bila dah berada di atas. Bellaz okay jaa dah kaya pun takde kontroversi,” tulis pemilik akaun tersebut yang memuji sikap Mua Bellaz yang dalam pada itu, netizen juga setuju dan memberikan pujian terhadap sikap pempengaruh dan jurusolek terkenal ini.

‘Betul Mua Bellaz makin popular makin sopan je cakapnya. Dia pun sendiri cakap dah popular kena jaga bahasa’

Sponsored

‘Ni baru betul, makin berisi padi makin menduduk ke bawah…’

‘Dia tempik pun anak-anak dia ja. Takdak duk tempik orang jerkah-jerkah suka betui tengok live dia’

‘Mua Bellaz ni kategori millionaire dah. Dia sedaq dulu dia macam mana, dia matang sebab tu dia tak cakap kurang ajaq…’