Parodi ‘Terus Hidup’ Nyanyian Aina Abdul Hiburkan Ramai, Kreatif Betul!

Sponsored

Umum sedia tahu Anugerah Juara Lagu 37 milik ‘Terus Hidup’ Nyanyian dan ciptaan sepenuhnya oleh Aina Abdul. Persembahan penyanyi kreatif dan bersuara mantap ini adalah yang sangat dinanti-nantikan oleh peminatnya pada malam itu.

Selain persembahan dan vokal, sudah tentunya fesyen Aina Abdul untuk malam acara gilang-gemilang turut dinanti-nantikan ramai. Penampilan Aina Abdul pada malam itu busananya direka khas oleh pereka fesyen terkenal Melinda Looi dan penata gayanya, Abu Shaefhamza.

Sponsored

Tampil dari hujung kepala ke hujung kaki serba putih, rekaan bajunya terus mencuri perhatian ramai apatah lagi bila menyaksikan bersama hiasan di pentas. Sudah tentunya mencipta satu sejarah dalam dunia seni dan ini membuatkan ramai yang mula membuat parodi ‘Terus Hidup’ nyanyian Aina Abdul di AJL 37 tersebut.

Salah satu video yang mendapat perhatian ramai adalah dari seorang pengguna Tiktok dengan nama Shazashifaa17. Berikut adalah rakaman tersebut:

Sponsored
@shazashifaa17

Agak agak pukul berapa kita siap buat video ni? 🫠 #AJL37 #AinaAbdul #TerusHidup

♬ original sound – Ohbulan – Ohbulan

Memang kreatif, siap pakai tudung saji lagi tu! Malah satu lagi video parodi ‘Terus Hidup’ nyanyian Aina Abdul dari pemilik akaun Tiktok diva.h.a ini juga menjadi buah mulut ramai. Berikut adalah muat naik olehnya:

Siap bantal dan bubble wrapping! Memang kreatif dan menghiburkan. Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet akui terhibur dengan gaya kreativiti mereka melakukan parodi ini. Berikut antaranya:

Sponsored

“Ko dah kenapa ni..Nak tidur ye..Kepala tu macam letak bantal..Hihi..Bagus2 menghiburkan”

“Memang teringat kat dia ni masa tengok Aina Abdul tengok kan da ada”

“Hahaha terbaik sis. Laju buat kerja”