“Pelakon lelaki terbaik 2041”- Anak Emma Maembong ‘berlakon’ menangis tarik perhatian netizen

Sponsored

Cahaya mata pertama pelakon popular, Emma Maembong yang diberi nama Shariq Gabriel nampaknya sekali lagi membuatkan ramai tercuit hati dengan telatahnya. Shariq Gabriel sebelum ini pernah tular gara-gara kelakuannya yang dilayan sempoi oleh Emma Maembong sendiri.

Untuk info, Emma Maembong dan jejaka pilihan hatinya, Muhammad Shazli Azhar telah berkahwin pada 20 Februari 2020 dan selamat bersalin cahaya mata lelaki pada November 2020. Shariq Gabriel juga kini semakin membesar dengan sangat comel sekali gus telatahnya sentiasa menjadi sorotan ramai di media.

Sponsored

Shariq Gabriel jadi tumpuan peminat Emma Maembong

Walau bagaimanapun terbaharu gelagat anak lelaki Emma Maembong ini membuatkan ramai tercuit hati pula apabila cubaannya berlakon menangis menarik tumpuan di Instagram Shariq Gabriel sendiri.

Sponsored

Dalam rakaman ini, anak lelaki Emma Maembong ini dilihat berdiri di atas sofa namun apabila di zoom kan ke arah muka, Shariq Gabriel tidak disangka-sangka cuba berlakon menangis. Gelagatnya itu membuatkan ramai teringat akan bakat Emma Maembong.

Mana tidaknya, pasti semua tahu Emma Maembong adalah pelakon hebat dan nampaknya Shariq Gabriel juga berbakat seperti ibunya itu.

Sponsored

‘Nampak dah ada bakat lakonan macam mak dia’

‘Beranak ramai-ramai boleh. Comel sangat ni’

‘Hahaha comellll sangat buat drama ekk’

Emma Maembong

‘Handsome banyak sangat la anak awak ni Emma, pandainya dia buat lakonan..nak apo tu, baby cute dan nice’

Emma Maembong