Peminat Park Seo Joon ‘Serbu’ Lapangan Terbang, Jemaah Umrah Terkesima Tengok!

Sponsored

Buat peminat K-Drama pastinya sedia maklum akan pelakon terkenal Korea, Park Seo Joon datang ke Malaysia yang dibawakan oleh jenama minuman Milo. Pelakon Korea tersebut dibawakan ke Malaysia untuk sesi bertemu peminat yang berlangsung di Sunway Pyramid pada Sabtu.

Difahamkan hanya 300 peminat bertuah terpilih untuk menghadiri acara tersebut. Disebabkan itu peminat yang lainnya telah menyerbu lapangan terbang (KLIA) menantikan kehadiran pelakon Korea tersebut.

Sponsored

Bagaimanapun, perkongsian seorang pengguna TikTok ini telah berkongsikan satu video dengan paparan keriuhan di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) ketika Park Seo Joon tiba.

Apa yang mencuri perhatian ramai adalah ketika itu ada sekumpulan jemaah Umrah yang turut menantikan penerbangan mereka. Disebabkan itu jemaah Umrah terkesima tengok peminat Park Seo Joon di lapangan terbang itu.

Sponsored

Berikut adalah perkongsian rakaman tersebut yang telah dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun ariffsyauqi:

Memang riuh dan huru hara sungguh peminat artis Korea menantikan selebriti kesayangan mereka itu ya! Kelihatan kumpulan jemaah Umrah terkesima tengok peminat Park Seo Joon di lapangan terbang itu.

Sponsored

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian video ini seperti berikut:

“Hahaha yang belah ni nak pi umrah yang belah ni sambut artis Korea hahaha”

“Hahaha. Aku ingat benda ni nampak kat negara lain je. Malaysia pun boleh tahan”

“Hahaha yang nak g umrah kalau kenal selebriti tu, mesti macam sabar, ingat Allah”

SumberTikTok